top of page

THIS IS ME.

I'M A NUDNIK

nudnik, zo noemde m'n vader me vroeger altijd. Het is een Jiddish, liefkozend woordje voor 'lastpak' :-) Ik maak multidisciplinaire design dingen, met als rode draad emoties. All The Feels Art dus. Ik krijg altijd vlekken in m'n nek van mezelf in een hokje moeten duwen, dus dat ga ik niet doen, waar het op neerkomt is een wit vel en een zwarte stift. Zo begint al 20 jaar elk idee dat ik verzin. Een idee kan namelijk alles worden; een business plan, een boek, een liedje, een podcast en ga zo maar door. Je kan een idee aan de muur hangen, aantrekken, inlijsten, schilderen of een idee gebruiken om je huis mee in te richten. Dit is een wereld vol ideeën; mijn wereld. En omdat mijn ideeën nooit op zijn, drop ik regelmatig nieuwe dingen hier. Ik sta altijd open voor toffe ideeën van anderen, dus te gek om samen te werken, stuur me een appje! - nudnik.

MEGA OPSCHEP LIJSTJE

I LOVE BEING AN ARTIST

I LOVE BEING AN ENTREPRENEUR

I LOVE TO LEARN NEW THINGS

I LOVE TO WORK

Mogen exposeren tijdens de Tokyo Designweek, Dutch Design Week en de London Design week, onderdeel van group expo in Neurotitan Gallery Berlijn en organisator Broken (HE)ART Expo Amsterdam.

Richtte in 2012 de start up 'ludduvuddu' op, een broken heart service. Organiseerde meerdere exposities en lanceert binnenkort het vervolg op ludduvuddu; Cheer Up Club. Spreker op meerdere events zoals Indie Brands, 40 under 40, Sanoma Media parade, VT wonenbeurs en als gast docent bij CREA in Geneve. Oh en micro influencer 'Grown Up in a Toyshop'.

Alumni THNK school for creative leadership, Pictoplasma Academy Berlin, Home of The Muse masterclasses songwriting Thomas Acda & Cor Bakker, workshops houtbewerken, zingen, duiken, teekenschool Rijksmuseum.

Begonnen als creative in de reclame industrie, voornamelijk als Art Director, toen 13 jaar lang als freelance Creative Consultant / Director voor verschillende merken en bedrijven van Tony's Chocolonely tot McKinsey en kunst in opdracht.

nudnik_liat_hand.jpg
bottom of page